logo mercasol uten ramme transp liten.fwMercasol er markedsledende og benyttes av Norges desidert største kjede av antirustverksteder, Norsk Antirustforening. Vi holder kurs og opplæring innen bil og industri. Mercasol produseres av Auson AB i Sverige, som er nordens klart største produsent av antirustmidler. Moderne produkter som er tilpasset vårt klima og miljø. Vi fører harmonitestede produkter som er godkjent etter gjeldende standarder. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

understellsbehandling mercasol

Mercasol antirustbehandling

Alle våre Mercasol produkter for rustbeskyttelse og understellsbehandling utvikles og produseres på vår fabrikk i Göteborg. Vi har med dette en nærhet til markedet og føler at vi raskt kan fange opp hva som skjer i markedet, bransjen og miljøet her i Norden.

Gode grunner til å antirustbehandle bilen

  • I Norge benytter man ekstremt mye veisalt vinterstid. Salt medfører at alle biler ruster
  • Antirustgarantien fra bilfabrikken gjelder kun ”gjennomrust fra innsiden av metallplaten”
  • Trenden hos mange bilprodusenter er at man reduserer på antirustmiddel – voks i hulrom og PVC på understellet
  • Det er viktig med rustbeskyttelse av din bil hos et autorisert antirustverksted som benytter profesjonellt utstyr, samt spesial produserte sprøyteskjemaer og godkjente antirustprodukter. Våre antirustprodukter er godkjente for å benyttes uten at bilens garanti påvirkes.
  • Desto tidligere man rustbeskytter sin bil – desto bedre beskyttelse mot rust. Mange modeller har en fordel av å bli antirustbehandlet før man tar den i bruk.
  • Kollisjonssikkerheten og andrehåndsverdien er dårligere på en bil med rust.
  • En understellsbehandling hos Norsk Antirustforening er en investering som betaler seg med sikrere bil og en bedre annenhåndsverdi. 

Finn Mercasol antirustverksteder her.

 

fremgangsmaate mercasol