noxudol litenNoxudol lyddempingsmasse er en effektivt og tidsbesparende måte og forebygge strukturoverført lyd på.

Noxudol lyddemping

Det at vibrasjoner kan forårsake sjenerende lyd i f eks kjøretøy, båter og ventilasjonskanaler er et velkjent problem. Først og fremst er det i konstruksjoner av metall, plast og glassfiber hvor disse strukturoverførte lyder oppstår.

Noxudol lyddempingsmasse er en effektivt og tidsbesparende måte og forebygge strukturoverført lyd på.

Høy dempingsfaktor, lav vekt
Noxudol Lyddempingsmasse har dokumentert høy dempingsfaktor, lav vekt og er enkel å påføre. Dette er noen av de egenskaper som blant annet skipsverv, togprodusenter og bil- og lastebilindustrien verdsetter. Påføres med pumpeutstyr eller pensel. Arbeidstiden kan minskes med opp til 80% ved å bruke Noxudol i stedet for tradisjonelle lyddempingsmaterialer. Meget god vedheft og fleksibilitet i kulde gjør at lyddempingsmassen sitter ordentlig på underlaget. Lyddempingsmassen absorberer kun en liten mengde vann, og kan derfor brukes der man vil kombinere lyddemping med kondens- og slitasjebeskyttelse.

Løsningsmiddelfri og overmalingsbar
Noxudol lyddempingsmasse er vannbasert og inneholder dessuten rustbeskyttelsesinhibitorer som gir en korrosjonshemmende effekt.

En påføring gir en tykkelse på 1 mm tørr film. For best lyddempende effekt anbefales en tykkelse på 1,5-2mm tørr film. Når massen har tørket fullstendig kan den overmales med de fleste farger.

Referanser Noxudol Lyddemping Les mer
Les om togprodusenten i Frankrike som bruker Noxudol 3101 i togvogner, samt båtprodusenten som blant annet har redusert arbeidstid pr kvadratmeter med opp til 80 %.
Guide Noxudol Lyddemping Les mer
Våre lyddempingsmaterial Noxudol 3100 og Noxudol 3101 er enkle å legge på og gir en effektiv lyddempende effekt.