logo americol transp.fwAmericol er en serie med en rekke avfettings­ og rengjøringsmidler for det profesjonelle markedet. Benyttes innen bransjer bil­, transport­, fiske­, produksjon­ og annen industri.

Avfetting og rengjøring

armericol fatbilder

Americol er en serie med en rekke avfettings­ og rengjøringsmidler for det profesjonelle markedet. Benyttes innen bransjer bil­, transport­, fiske­, produksjon­ og annen industri. Effektive brukervennlige produkter som gjør rengjøring lettere. Produkter som er utviklet med tanke på spesifikke bruksområder og egenskaper.

HS CLEANER er et moderne miljøvennlig alkalisk vaskemiddel. Et ypperlig universalprodukt for motorer, maskiner, ut­ og innvendig vask av biler, campingvogner, gulvvask, interiør, sanitær m.m.

INTERREIN er et høykonsentrert effektivt rengjøringsmiddel med behagelig lukt. Ypperlig for understellsvask av kjøretøy, samt annen rengjøring. Kan brukes både manuelt og med høytrykkutstyr.

shutterstock 179060177MICRO 2000 HD SHAMPOO er et unikt vannbasert avfettingsshampoo for utvendig vask av personbiler, vogntog, busser, maskinrom o.l. Ypperlig til motorvask, regjøring av gulv etc. Fosfatfri.

LAKKSKYDD gir beksyttelse mot sprøytestøv ved antirustbehandling. Skylles av med vann.

MERCASOL CLEANER er en miljøtilpasset kaldavfetting som er ekstremt effektiv og som brukes ved vanskelige forhold til alle typer kjøretøy. Løser veldig effektivt opp asfalt, antirustmiddel, oljer og annen vanskelig mineral smuss. Brukes i konsentrat. Biologisk nedbrytbar. Separerer bra i oljeutskillere. Etterlater etter avskylling en overflate med glans på lakkerte overflater.

ANTOL HK brukes til avfetting av nye biler og understell. Ypperlig til motorvask og annen industrirengjøring. Kan doseres i hetvannsrenser, samt brukes som lampeparafin.

ANTOL 80 er en hurtigseparerende kaldavfetting med emulgator. Ypperlig for delevasker. Løser effektivt antirustmiddel, olje, tjære, asfalt, veisalt etc.

HANDCLEANSER YELLOW er en ekstra effektiv håndrens med plastkuler. Frisk lukt av sitrus. Gulfarget.

Få også med deg våre antirustprodukter for understellsbehandling, samt våre produkter for lakkbeskyttelse.