nafGaranti

Medlemmer av Norsk Antirustforenings Garantifond kan tilby inntil 15 års garanti. Etter nøye inspeksjon, ved første gangs behandling før bilen er 24 mnd. Fra første gangs registrering, gis 3 års antirustgaranti. Denne garantien fornyes ved behandling hvert 3. år, etter bileiers initiativ, inntil 15 år på personbiler og inntil 10 år på varebiler og større biler over 3500 kg.

Første gangs behandling er en komplett behandling med demontering av plast innerskjermer og deksler. Bilen vaskes, tørkes, sprøytes så i alle kanal/hulrom og bunnen med et tynt penetrerende produkt. Utenpå dette sprøytes ”vått-i-vått” et tykkere produkt, slik at det blir en seig slitesterk overflate. Demonterte deler monteres og bilen vaskes utvendig etter en tids tørk. Deretter klargjøres den for utlevering til kunde.

Videre behandling, etter 3 år vurderes av det enkelte verksted, etter kjørelengde, klimatiske forhold og behov. Minimums behandling er kanal/hulromsbehandling.

Biler som har fått utstedt et delgarantibevis, må inn til en komplementerende behandling før den er 24 mnd.

Les mer om våre garantibetingelser her:


Godkjenning bilimportører

Vi har god dialog med landets bilimportører om godkjenning av våre produkter til deres bilmerker. Og vi har fått godkjenning fra nesten alle landets bilimportører for bruk av Mercasol på de forskjellige bilmerker og modeller. Dette skjer også i samarbeid med bilfabrikker rundt om i verden.
Våre produkter klarer alle gjeldende standarder og tester som kreves for bruk på ettermarkedet. Dette går bl a på kompabilitet med bilens eventuelle eksisterende fabrikkbelegg og forskjellige egenskaper med penetrasjon, varme, kulde, vedheft, slitasje osv.
Via importhavn i Norge blir mange tusen biler hvert år sprøytet med Mercasol før de leveres bilforhandler. Dette skjer i et nært samarbeid med bilimportør og lokal bilforhandler.

Ta kontakt med oss om du lurer på om akkurat din bilmodell har godkjenning fra bilimportør.